м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Білоруська авіакомпанія "Ruby Star" обирає Білу Церкву як надійного партнера з техобслуговування власного авіапарку

28.12.2016

 

Одні з найвідоміших транспортних літаків Ан-12, які експлуатуються багатьма авіакомпаніями світу та здійснюють рейси у найвіддаленіші точки земної кулі, часто прилітають на аеродром "Біла Церква" з метою  проходження технічного обслуговування. Тут висококваліфіковані спеціалісти авіаремонтних підприємств, що базуються на території КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс", продовжують їм льотний ресурс, успішно ставляючи на крила.

 

Цього разу, 28 грудня 2016 року, в Білій Церкві здійснив посадку літак Ан-12 авіакомпанії "РубиСтар" Республіки Білорусь. Він прилетів у місто з Фінляндії, попередньо пройшовши митний контроль в аеропорту "Бориспіль".  

 

Як завжди, колектив КП "БВАК" синхронно спрацював із забезпечення належних умов з прийняття повітряного судна та відбуксирування його до корпусу ангарного типу.

 

Наразі літак Ан-12 розміщується поруч із Ангольським літаком Іл-76, на яких найближчим часом розпочнеться активна фаза технічного процесу.

 

Довідка: Авіакомпанія «РубіСтар» (код ІКАО - RSB) спеціалізується на виконанні міжнародних вантажних чартерних авіаперевезень з використанням рампових повітряних суден типу Ан-12 та Іл-76.

Крім стандартних авіаперевезень, компанія має багатий досвід вантажних авіаперевезень спеціальних, негабаритних, важко габаритних, цінних, небезпечних вантажів, а також живих тварин.

 

 

Більше фото можна переглянути за посиланням